Gourmetweekend med Jonas Svensson
HORNÖBERGET 101
872 94 Sandöverken
info@hotellhoga-kusten.se
Skicka epost0613-722270
Ringhttps://www.hotellhoga-kusten.se/jonas-svensson/
Besök hemsida (öppnas i nytt fönster)Arrangör: Hotell Höga Kusten
Visa arrangör&key=SrKneDjpxApAjNuOl7ng)
Gourmetweekend med Jonas Svensson
HORNÖBERGET 101
872 94 Sandöverken
info@hotellhoga-kusten.se
Skicka epost0613-722270
Ringhttps://www.hotellhoga-kusten.se/jonas-svensson/
Besök hemsida (öppnas i nytt fönster)Arrangör: Hotell Höga Kusten
Visa arrangör&key=SrKneDjpxApAjNuOl7ng)
Beskrivning
Evenemanget börjar med gemensam information.
Vi går igenom de drycker som valts ut till maten och pratar om varför just de passar så bra till kvällens meny.
Efter det avnjuter vi vår fantastiska fikabuffé innan vi checkar in på rummen och går en guidad visning ner till brofästet, där vi berättar om Högakustenbrons historia.
Jonas Svensson är kocken bakom hyllade restaurangkök såsom
GOMA, INDIA’S och Miss Voon. Genom sin matfilosofi—ofta med
inspiration från det asiatiska köket—har spännande kombinationer med
höga och fräscha smaker blivit något av hans signum. Här delar han med
sig av sina erfarenheter samt hur tankarna gått inför kvällens meny.
Därefter är det dags att ta plats i restaurangen för att avnjuta en
5-rättersmeny, komponerad och tillagad av Jonas Svensson tillsammans med köksmästare och kockar på Hotell Höga Kusten.
Efter middagen fortsätter kvällen med underhållning av trubadur Stefan Nordlander.
Pris:
2395:-/person del i dubbelrum
I priset ingår fikabuffé, guidad visning till brofästet, fördrink,
5-rätters supé (exkl. dryck), underhållning av trubadur samt logi del i dubbelrum
och en härlig frukostbuffé.
Evenemangstillfällen
- fre, 23 januari 2026
- 14:00
- lör, 24 januari 2026
- 14:00
&key=SrKneDjpxApAjNuOl7ng)
